akcie
Ďalší úspešný víkend
30 Apr 2017
akcie_obrazok

Aj tento víkend sa uskutočnili dve súťaže karate, z ktorých si sokolisti odniesli päť vzácnych kovov. V sobotu to bol medzinárodný turnaj Karate Grand Prix 2017 v Čadci a v nedeľu tretie kolo AKKB Bratislavského pohára karate vo Viničnom.

Na Karate Grand Prix si sokolisti, v nemalej konkurencii, vybojovali tri medaily. Najlepšie si na turnaji počínala Stellka Bytčanek, ktorá v kategórii kumite mladších žiačok pokročilých do 37 kg vybojovala zlato. Darilo sa aj Marcelovi Beňovi, ktorý v kategórii kumite mladších žiakov pokročilých do 26 kg získal bronzovú medailu. O ďalší bronz sa postaral Matej Gír v kategórii kumite starších žiakov začiatočníkov do 35 kg. Do zápasov o tretie miesto sa prebojoval aj Marián Cigánik, ale napriek veľkému úsiliu mu cenný kov nakoniec unikol.

Bratislavského pohára karate sa zúčastnila len naša najúspešnejšia pretekárka Stellka Bytčanek a podarilo sa jej získať hneď dve medaily. Zlato získala v kategórii kumite mladších žiačok pokročilých do 32 kg a bronz v kategórii kumite starších žiačok pokročilých do 30 kg.

Fotogaléria z Čadce a Viničného.